keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Rikkaruohot rehottaa

Tulikellukka
Kun viime viikolla satoi, oli pari kaunista päivää ja sitten taas satoi, niin kyllähän sen tietää, miltä pihalla näyttää. Voikukkia, voikukkia ja voikukkia, niitä riittää. Niitä riittää myös tulevaisuudessa, koska omalla pihalla kukkii voikukat, ja naapurin pihalla kukkii vieläkin enemmän...

Mutta hyvin olen saanut päiväni kulumaan tässä taistelussa... Ei, en ole kuvannut voikukkapeltojani. En kehtaa...
Siperianunikko

Toisaalta, kun jaksaa pari päivää kitkeä, voi sitten taas jatkaa uuden penkin tekemistä. Onneksi ei ole kiire, eikä stressiä.... Koska tuo leinikkialue, johon olen rakentamassa alppiruusupuistoani, niin siitä on tulossa ensi kesänä rakennustyömaan varastoalue. Autotalliprojekti on aluillaan...

Esikko 'Green lace'
Illalla vielä leikkasin nurmikon. Sillä oli pituutta ihan kiitettävästi, olihan edellisestä niittokerrasta jo puolitoista viikkoa. Tuli liian pitkä leikkausväli, mutta lomareissut sotkevat puutarhatyökalenteria.

Niin innokkaasti olin koko päivän pihalla, että ehdin ruuanlaittohommiin vasta iltakahdeksan jälkeen ja söin päivän ainoan lämpimän ruuan vasta ilta puoli yhdeksän. Ei ehkä järkevä ruoka-aikataulu, mutta sillä mentiin. Huomiselle on ruoka valmiina, joten silloin voidaan palata normaaliin ruokarytmiin.

Huomenna jatketaan voikukkasotaa!!!!

6 kommenttia:

 1. Kitkemishommia on täälläkin ilta tehty. Millään en olisi malttanut lopettaa, mutta alkoi olla sen verran pisteliäitä kavereita, että totesin parhaaksi luovuttaa. Täytyy kyllä sanoa, että mieli lepäsi!
  Onpa hurmaava esikko tuo Green Lace ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Green lace on aivan ihana, sitä piti hiukan metsästääkin, että sain sen.

   Poista
 2. Minäkin kävin iltapäivällä läpi kukkapenkkejäni ja kitkin sateen jälkeen putkahtaneet rikat pois.
  On tämä puutarhanhoito kivaa, kun ei malttaisi paljon muuta tehdäkään.

  VastaaPoista
 3. kauniita nuo kellukkat ja esikko! Tsemppiä voikukkasotaan!

  VastaaPoista