perjantai 16. kesäkuuta 2017

Nyt ärsyttää taas...

Pelargoni 'Herma'
Olen tuosta lämmityslaiterikosta täälläkin maininnut, mutta tuntuu käsittämättömän hitaalta touhulta, vaikka mainostavat nopeaa palvelua. Mä en voi käsittää...

Alkuun puhuttiin laitteen korjaamisesta, mutta kun rupesin riitelemään virhevastuusta, kyseinen osahan on vaihdettu vasta 2½ vuotta takaperin, muuttui ääni kellossa ja nyt laite mene vaihtoon. Hintaa silloiselle korjaukselle tuli 4 000 € eli ei ihan pikku juttu, ei ainakaan minun tuloillani.

Pelargoni 'Hiiu Vil'

Viime viikon lopulla/ tämän viikon maanantaina piti laiteen maahantuojan soittaa minulle. Ei soittanut, joten soitin tiistaina aamusta taas huoltoliikkeeseen. Henkilö oli pahassa paikassa, joten lupasi soittaa minulle puoleen päivään mennessä. Arvaatte varmaan, että ei soittanut. Soitin taas keskiviikkona. Taas hän oli hankalassa paikassa, mutta lupasi lähettää tarjouksen uudesta laitteesta ja asennuksesta iltapäivällä tai torstaina aamusta. Ei tietenkään tullut...

Pelargoni 'Ivory Snow'

Perjantaina eli tänään soitin taas tyypille. Nyt hän kertoi, että ei pysty tarjousta tekemään ennenkuin joku tulee paikanpäälle katsomaan jotain sähköasioita, koska uusi laite on niin paljon hienompi kuin vanhani. Mun järkeeni ei mene, että miksi tätä tapaamiskäyntiä ei voinut sopia jo heti alkuviikosta!!!!

Ensi viikon tiistaina, kun tyyppi tulee käymään, on kulunut kuukausi siitä, kun lämmityslaite hajosi. Onneksi on ollut lämmintä, aurinkoista, kesäistä, niin on tarennut.

Pelargoni 'Muolaa'

Mutta olen minä varautunut tuohon tarjouksen tuloon. Katsonut netistä laitteen myyntihinnan Taloon.comista, etsinyt vanhan laskun kopressorin vaihdosta. Nämä yhdistämällä sain tietyn summan, joka voisi olla tulevan tarjouksen summa. Tuhansista euroista puhutaan eli pankkiin pitää mennä anomaan lainaa. Mutta eihän sinne voi mennä ennenkuin tietää sen kokonaissumman.

Kohta varmaan ilmoittavat, että uuden laitteen asennus siirtyy loma-ajan jälkeiseen elämään... Olen pessimisti!!!

Pelargoni 'Mårbacka Mere Apricot'

Mutta ehkä tämä tästä, kohta kun sadekuuro helpottaa, niin lähden iskemään talikkoa saveen. Siihen on hyvä purkaa omaa ärsytystään.

Anteeksi tämä negatiivinen postaus! Kyllä elämä vielä iloksi muuttuu....

Pelargoni 'Kaisa Kallio'


4 kommenttia:

 1. Ei ihme, että ärsyttää. Hienot pelargonit! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuollaiset asiat hermostuttavat. Toivottavasti asia ratkeaa.
  Kauniit pelargonit. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi kurja! Toivottavasti asia ratkeaa

  VastaaPoista
 4. Ärsyttäisi minuakin. Toivottavasti saat uuden lämmityslaitteen kohtuuhintaan.

  VastaaPoista