perjantai 4. syyskuuta 2015

Sipuliostoksilla

Hartaasti olen lukenut Kauppilan, Korpikankaan, Viherpeukaloiden ja Kodinkukkien sipulikuvastoja. Johonkin jo ruksailinkin, että mitä tilaan. Tilaamatta jäi...

Tänään sitten tuli Lidlin mainos ja siellä oli taas kukkasipuleja tarjolla. Heti piti sinne ajella katsomaan valikoimaa. Ajatuksena oli ostaa vain valkoisia narsisseja uuteen valkoiseen penkkiini ja puna-keltaisia tulppaaneja etupihalle. Aika hyvin pysyin suunnitelmassani...

Narsisseja

Muutama tulppaanin sipuli

Mutta sitten... Ihan en pysynyt suunnitelmassani, koska laukat ovat niin ihania ja toisaalta niiden sipuleita ei tahdo tavallisista kaupoista löytää.  Takapihalle ostin 'Mount Everest'in kaveriksi 'White Giant'ia ja valkoiseen penkkiin matalampaa laukkaa.


Ja sitten ihan pakko, tämän olin rastittanut jo paristakin sipulikuvastosta eli keisarinpikarililja. Näitä voisin hankkia pihalleni kymmeniä, ovat niin kauniita, vaikka haisevatkin pahalle.

'

Lidlistä jatkoin matkaani Tokmannille lankaostoksille,  mutta samalla oli pakko vilkaista heidänkin sipulivalikoimansa. Se oli ihan surkea :( Joten mitään ei tarttunut mukaani :) Jos jotain sipuleita vielä ostan, niin valkoisia lumikelloja ja jonkun ihanan valkoisen perhosnarsissin. 

2 kommenttia:

  1. Noista kerrannaisista tulppaaneista tulee varmasti upea näky keväällä! :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja kukkia noista tulee! Iteki kävin samoissa kaupoissa, sama huomio Tokmannin sipuleista. Vaikka en nyt ostanutkaan, no yksi paketti tunki mukaan kuitenkin :)

    VastaaPoista