keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Putkimiehenä

Tänään vessaremonttini valmistui lopullisesti. Mikä ihana tunne!!!!! Töihinlähtiessäni jäi putkimies asentamaan lavuaaria ja rakentamaan pesukoneliitäntöjä. Toiveissani oli myös, että putkimies siirtäisi pyykinpesukoneen eteisestä vessaan ja asentaisi sen myös paikalleen.

Kotiin tullessani, loskaisilla teillä liukasteltuani saatoin vain todeta pesukoneen majailevan edelleen eteisessä. Siinäpä urakka saada kone pois eteisestä ennen perjantaita, koska silloin saapuu uusi tiskikone. Kantamaan en kykene, voimat ei riitä, mutta isältä matkitulla kääntämis-siirtämistekniikalla pesukone siirtyi uudelle paikalleen. Sitten ei muuta kuin letkut kiinni ja pesukone päälle. Mutta hups... uusi hana on ainakin 5 mm liian pieni pesukoneen letkuun verrattuna... Muutama ärräpäähän siitä pääsi, kun ei putkimies tuon vertaa ollut voinut tarkistaa. Onneksi muistin, että erinäisten muuttojeni jäljiltä varastoissani on useampia pesukoneen liitinosia... Siinäpä sitä ongelmaa kerrakseen, että mikähän on sopiva.


Kokeilemalla päädyin ainoaan eriväriseen, se oli sopiva välikappale. Siispä kiersin sen seinässä olevaan hanaan ja toiseen päähän tuli pesukoneen liitin. Hyvin sopi!! Joten ei muuta kuin pesukone päälle. Ja vesi lensi... Liitoskappaleen yläreunasta oikein suihkusi vettä... Ja mitä nyt, soitanko aamulla putkimiehelle vai yritänkö vielä itse. Päätin yrittää itse ja kaivoin kaapista jakoavaimen, ja kiristin välikappaletta sillä. Taikinakippo alle ja kokeilemaan ja nyt ei vettä tullut väärästä paikasta... Siispä pesukone päälle... Ja nyt se on edelleen päällä, varmuuden vuoksi ovi on auki, jos jotain tapahtuu, toivottavasti EI!!!!!
Tässäpä siis muutos kuvia, ensin vanha versio ja sitten uudistettu. Sisustusrekvisiitta vielä puuttuu, mutta sitähän ehtii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti