torstai 5. tammikuuta 2012

Aina oppii uutta

Nyt on vessan seinät valkoiset. Ensimmäisen maalikerroksen jälkeen hiipi epäilys mieleeni, että riittääköhän edes kaksi kerrosta maalia peittämään oranssin pohjamaalin. Mutta riittihän se :) Varattu 3 litran maaliämpäri vaan ei riittänyt, vaan tänä aamuna piti ensimmäiseksi suunnata kaupunkiin RTV:lle lisämaalia hakemaan. Ostin vain litran purkin, eikä siitä kulunut puoliakaan... Mutta pienempää ei myöskään ollut tarjolla...

Tällä kerralla olin onnistunut suojausteippauksissa kohtuullisesti. Katonrajasta en viitsinyt irrottaa listoja, koska ainakin yksi kulma näytti sellaiselta kyhäelmältä, että en samanlaiseen lopputulokseen on turha edes yrittää... Suurin suttaus taisi tulla huohotusputkeen (vai mikä se on), mutta sen aukkoon voisi joskus hankkia ritilän, niin sutut ei näy. Ja taitaa muutenkin jäädä pyykinpesukoneen taa piiloon.

Kuinka mukavaa olikaan kiinnitellä pyyhekoukkuja ja vessapaperitelinettä takaisin paikoilleen... Ja se tärkein!!!!! Minä itse, vaikkakin Ystävien avustuksella irrotin valopeilini. Sain hiukan opastusta, miten sähköjohdot irrotetaan sokeripalasta. Ja nyt osasin ihan itse laittaa johdot takaisin paikoilleen :) Tähän mennessä tuollaiset sähkötyöt ovat hirvittäneet, mutta sehän oli helppoa... Se mitä en tosiaankaan osannut, oli vessan kattoplafondin irrotus. Yleensähän niistä irrotetaan 1 nuppi/ ruuvi ja lasi lähtee pois. Nytpä nämä nupit eivät suostuneetkaan irtoamaan :( Jos ei muu auta, niin vasara avuksi, koska uusi valaisin on jo hankittu!!!

1 kommentti:

  1. Täältähän löytyy kaikenlaista kivaa, liityin lukijaksi. Erityisesti nuo puutarha-asiat kiinnostavat näin kevättä kohti mentäessä :)

    VastaaPoista