torstai 9. marraskuuta 2017

Nousee se...

Hiukan rupeaa stressi helpottamaan ainakin rakennusprojektin osalta, töiden osalta se jatkuu vielä... Eipä tännekään jaksa kirjoitella, kun omat ajatukset ovat kulkeneet varsin negatiivisia polkuja. Ei niitä viitsi tännekään vuodattaa, enkä ole mitään jaksanut oikein tehdäkään, työtöitä lukuunottamatta.

Tänään onneksi voin iloisena ilmoittaa, että nyt on perustukset valmiit :) Maanantaina valettiin anturat, tiistaina valettiin sokkeli ja tänään purettiin muotit pois. Periaatteessa huomenna pääsisi työt etenemään, käytännössä homma jatkuu vasta ensi viikolla...

AnturatNäissä viimeisissä sokkelikuvissa onkin hauska valo, jotenkin niistä tulee mieleen aamuaurinko tai auringonlasku. Kuvat on silti otettu pimeässä, kameran automaattiasetuksilla.

Yökuvausta pitäisi muutenkin päästä opettelemaan. Yritin kuvata kuutamoa tuossa muutama ilta takaperin, kun joku laittoi facebookissa viestiä, että olisi komeat revontulet taivaalla. Revontulia en nähnyt, mutta kuutamo oli kaunis.Pitkä valotusaika vaatisi jalustan, mutta sitä minulla ei vielä ole. Eli vähän tärähtäneitä kuvia kuten kuvaajakin :)

Viikonloppuna on isänpäivä. Mitähän extraa keksisin isälleni. Haluaisin antaa hänelle jotain extraa, koska hän on auttanut minua niin paljon tämän autotalliprojektin kanssa, mutta mitä...


3 kommenttia:

 1. Lupaavalta näyttää.
  Yökuvausta pitäisi opetella, vaan aina on jäänyt. Viikko sitten keskiviikkona radion luontoillassa oli aiheena yökuvaus, jonka tietenkin unohdin täysin. Se saattaa löytyä vielä Areenasta.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, että rakentaminen etenee!

  VastaaPoista
 3. Minä kirjoitin isälleni kauniita sanoja :) Sellaista extraa :)

  VastaaPoista