sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Menneen ajan joulumarkkinat

Huh, jokavuotinen joulunalusrutistus on nyt kunnialla ohi eli Lohjan Menneen ajan joulumarkkinat. Niihin valmistautuminen on vienyt kaiken aikani, joten en ole tännekään ehtinyt. Kiitos haasteista, joita olen saanut. Otan haasteet vastaan ja vastailen niihin ensi viikolla.

Lohjan Menneen ajan joulumarkkinat ovat käsityövuoteni huipennus. Siellä myyn koko vuoden käsityötuotantoni, tai ainakin yritän myydä. Tänä vuonna osallistuin kaksiin muihinkin myyjäisiin, koska halusin kokeilla uutuustuotettani. Minä kun innostuin, kummityttöni syytä, hevosista. Olen virkannut shetlanninponeja, welshponeja, suomen hevosia ja lämminverisiä...Nämä hevoseni ovat siis kaulahuiveja, joiden toisessa päässä on pää ja toisessa häntä. Ja kiinnostusta löytyi kiitettävästi :)


Ei voi sanoa, että myynti oli hyvä, koska jotain joutui tuomaan kotiinkin. Mutta tyytyväinen olen ja ensi viikolla pääsen ostamaan itselleni järjestelmäkameran, ettei tarvitse katsella näitä mihin sattuu tarkentuneita kännykkäkuvia...

Mukavaa kolmatta adventtia 💝

13 kommenttia:

 1. Mahtavan hauskoja huiveja! Mukavaa adventtisunnuntaita :)

  VastaaPoista
 2. Kappas,en muista nähneeni noita huiveja, tungos oli kyllä niin huima,ettei kaikille kojuille päässyt ollenkaan. Etupäässä nautiskeltiin museon alueen aurinkoisesta tunnelmasta, kahvitellen ulkona kuusen alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin lauantaina oli todella kova tungos, sunnuntaina olikin rauhallisempaa, joskin melko jäätävää.

   Poista
 3. Joulumyyjäisissä pääsee itsekin hyvin tunnelmaan, mäkin olin tänään paikallisilla Yrittäjänaisten Messuilla. Ihania hepoja, terkuin Suska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelman takia on kiva käydä messuilla, markkinoilla ja myyjäisissä ja samalla saa hiukan ylimääräistä rahaakin :)

   Poista
 4. Voihan nenä, ettei törmätty. Kirkon alapuoliset kojut jäi kokonaan koluamatta, kun aika loppui kesken. Ja porukkaa oli niin paljon, ettei aina lähelle päässyt. Kiva, että sait kamerarahat kokoon. Tosin olet kyllä tehnyt töitäkin sen eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut kiva tavata, ehkä ensi vuonna :) Minut löytää silloinkin Moduulikirppiksen vierestä, ilmoittauduin nimittäin jo ensi vuodeksi myymään...

   Poista
 5. Vautsi, monelle "heppahullulle" ois lämmikettä :) Ja hienoja lapasia tuolta näkyy, nyt on tarvetta lämmölle.
  Mukava kun kannatti myyjäiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kiva värkätä jotain uutta ja erilaista :) Lapaset ovat 90-vuotiaan isoäitini tekemiä, hän on todella taitava kirjoneuleiden tekijä. Tai ainakin ollut, enää hän ei halua neuloa, koska neuleesta ei tule enää tarpeeksi tasaista.

   Poista
 6. tosi kivoja huiveja!

  Unohdin markkinat opiskelukiireiden vuoksi, harmittaa

  VastaaPoista