tiistai 27. joulukuuta 2016

Lomakäsitöitä

Tuntuu ihanalta vain istua sohvalla ja neuloa!!!! Välillä tietysti laitetaan ruokaa, syödään, käydään kaupassa, käydään kuntosalilla (tänä aamuna klo 7.30).

Neulon ja tv:stä katsotaan Komisario Palmuja tai Risto Räppääjää... Ja valmista tulee, kun ei tarvitse ajatella mitään muuta...No, kun ei tarvii ajatella, niin virheitä sattuu... Jälkimmäinen sukka olikin jo melkein valmis, kun totesin, että olen varressa kaventanut liikaa silmukoita, joten purkuhommiin. Ärsyttävää!!!!! Teki mieli päästää muutama kirosana suustani, mutta hillitsin itseni, koska seurassani on rakas kummityttöni.

Kummityttöni ei neulo, ei osaa. Olen kyllä luvannut opettajaa hänet neulomaan vasenkätisesti. Hän on silti innokas käsityöntekijä. Tänään valmistui aasi. Ei keppihevonen, vaan keppiaasi... En edes tiedä kuinka mones keppari tämä on hänellä, paljon niitä jo on. Täytyy sanoa, että taitava tyttö. Lounaan jälkeen hän aloitti ja nyt on jo valmista.


Käsityörikkaita välipäiviä!!!!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! Juuri tuollaisia lepopäiviä kaipaisin minäkin :) Mukavia välipäiviä!

    VastaaPoista
  2. Kudoitpa ihanat sukat. Jonkun verran olen itsekin tehnyt kirjoneuleita, mutta sen verran vaativat tarkkaavaisuutta, että vähiin ovat jääneet. Ymmärrän hyvin, että sukka meni purkuun, sillä vaikea olisi virhettä jättää. Vaikka sitä ei toinen huomaisikaan.
    Todellakin kummityttösi on taitava. Komea keppiaasi. Kepparit ovat kuulemma nyt suurta huutoa ja niitä varten järjestetään ihan kisojakin.
    Mukavia lepopäiviä kudinten parissa.

    VastaaPoista