torstai 15. joulukuuta 2016

4 vuodenaikaa -haaste

Sain Tuulikilta Kukkia ja koukeroita -blogista sekä Vaaleanvihreää-blogista haasteen 4 vuodenaikaa. Haasteen tarkoituksena olisi kuvata neljä vuodenaikaa, aiheen ei tarvitse välttämättä olla samasta kohteesta, vaan ajatuksena vain on kuvata vuodenajat ja kuva voi olla vanha tai uusi. 

Mietinpä tässä, että mitähän kohtaa pihallani olen kuvannut eri vuodenaikoina... Oli muuten vaikea löytää sellaista kohtaa. Minä olen kuvannut kaikkea innokkaasti keväällä ja kesällä, mutta syksy ja talvi onkin jäänyt vähemmälle. 

Mutta jonkinlaiset kuvat löysin takapihalta...


Talvi 2010 - 2011

Tämä kuva onkin ensimmäinen ja ainoa takapihan kuva, jossa tuo aronia pensas näkyy. Ensimmäinen puutarhatyö, jonka tein ensimmäisenä keväänäni tällä tontilla, oli tuon aronian hävittäminen. Sillä paikalla on tällä hetkellä kasvatuslaatikoita.


Kevät 2016


Kesä 2016
Syksy 2015
Taas huomaan, että kuvia pitää ottaa eri tavalla, ei saa kuvata pelkkiä kukkia, vaan välillä on otettava laajempia kuvia. Ehkäpä nyt muistan, kun minulla on vihdoin ikioma järjestelmäkamera :) 

Mutta sitten takaisin haasteeseen... Haastan seuraavat bloggarit penkomaan valokuviaan:
Kukkaiselämää
Vaaleanvihreää
Multaa ja mukuloita

Muutkin halukkaat voitte ottaa kopin haasteesta, täällä on taas pidetty taukoa blogien lukemisesta, joten en tiedä keillä kaikilla haaste on jo kulkenut.


5 kommenttia:

 1. Itsekin huomasin samaisen haasteen saatuani, että kuvaustapani on melko rajallinen ja kaipaa monipuolistamista. Otin sen positiivisena oppimispaikkana.
  Eikös tuo talvi 2010-2011 ollut se runsasluminen? Teillä on ainakin niin upean kaunis hankinäkymä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta. Kuten huomasit, että saatiin sama haaste toisiltamme. Eipä hätää sen suhteen.

  Hyviä kuvia. Ihania kuvaushetkiä uudelle kameralla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun otit haasteen vastaan :)
  Hieno on tuo talvinen maisemakuva, voi että.. Mukava on tämä haaste, ja eikös ollutkin ihanaa lähteä juuri nyt selailemaan kuva-arkistoja - kivoja kuvia löysitkin. Nyt on taas tämäkin vuosi kohta lopuillaan, ja pian aletaan odottelemaan uutta kevättä..
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Hienot nuo siniset kasvatuslaatikot! Ihanat kuvat myös!

  VastaaPoista
 5. Hienoa miten tuo penkki muuttuu kesällä runsaaksi kukkaloistoksi! Talvikuva on myös kaunis hankineen.
  Kiitos haasteesta! Palaan siihen muutaman päivän kuluttua, tai ainakin viimeistään jouluna, kun on ollut aikaa tutkailla kuviani :)

  VastaaPoista