lauantai 27. kesäkuuta 2015

Askartelua

Sadesää on saanut minut puuhastelemaan sisällä. Ompelin 4 vuotta sitten aloittamani saunamökin verhot valmiiksi, saumuroin itselleni tunikan (sisareni toi oman saumurini minulle lainaan) ja sitten askartelin kortteja.

On niin ikävä tilanne, että 40-vuotispäiväni lähestyvät. Olen vieraani jo kutsunut suusanallisesti, mutta sitten minulle sanottiin, että kyllä pitäisi ihan kutsukortit lähettää. Ja minä hölmö lupasin... Onneksi on google ja kuvahaku, koska minä en osaa luoda mitään uutta, vaan teen mallin mukaan. Ilmeisesti google tietää ja tuntee minut, koska sopiva malli löytyi heti ensimmäisten 20 mallin joukosta.

Tässä mallia minulle...
Sitten vaan materiaalien hankintaan... Katselin Sinellin nettisivuja, mutta juuri oikeanväristen kartonkien ja paperien valinta ei onnistu tietokoneen ruudulla. Päätin käydä kokeilemassa paikallista pientä askartelukauppaa ja katsomassa saisinko sieltä kaiken tarpeellisen.

Ja löytyihän sieltä... Ajattelin käyttää sisartani askarteluapuna, koska paperiaskartelu on hänelle tutumpaa. Emme ehtineet, joten itse piti kaikki tehdä...

Valmis kortti
Tällainen siitä tuli ja täytyy sanoa, että se on ihan minun näköiseni... Olen tyytyväinen. Vaikeinta koko hommassa oli käsilaukun kahvan tekeminen. Nuo kultanappulat ovat nauhassa, mutta sen asettelu (taivuttaminen) oli haastavaa. Kahvat eivät siis ole kauniin tasaisen kaarevia, mutta ei haittaa, minun työni ei tarvitse olla täydellisiä, koska en ole sitä itsekään. 

Niin mukavaa tämä askartelu oli, että taidan askarrella myöhemmin lisää...


2 kommenttia: