keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Luennoimassa

Kaikkea sitä tuleekin luvattua... Kävin pitämässä elämäni ensimmäisen luennon, kyllä muuten jännitti. Olen puhetyöläinen, mutta en silti joudu luennoimaan paljoakaan. Ja aihe: pelargonit 💗

Kyllä, tiedän niistä jotain, mutta tiedänkö tarpeeksi ? Eiks joku muu viisaampi voisi ? Varmaan tuttua monelle jännittäjälle. Minä menin, puhuin ja selvisin :)

Luentoani yritin värittää kuvilla, jotka ovat omista pelargoneistani vuosien varsilta.


Ja hahmottaakseni, kuinka laaja on pelargonien suku, laadin vielä jonkinlaisen käsitekartan. Se ei ole täydellinen, mutta toivottavasti siinä ei isoja virheitäkään ole.


Nyt olen yhtä kokemusta taas rikkaampi 😊 Ja kiitoksena sain aivan ihanan kukkivan kärhönoksan. En ole tiennytkään, että niitäkin myydään leikkokukkana.


Puolentoista viikon kuluttua jatkuu pelargonielämä, kun vuorossa on Rinkin puutarhan Pelargonipäivä... Mitähän kaikkea ihanaa sieltä löytyykään ???

6 kommenttia:

 1. No hui miten jännittävää! Ja toisaalta kyllä aika mahtavaa! Eipä ole tullut tutkittua pelargoneja kovinkaan tarkasti, vaikka niistä tykkäänkin kovasti. Hyvän kartan olet niistä tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että rohkaisit mielesi ja pidit esityksen. Varmasti sinulla oli ihan oikeaa tietoa muille jaettavaksi. Seuraava kerta onkin jo paljon helpompi:) Minäkin tarvitsisin tuollaisen luennon, pelargonitietämys on tosi huono.

  VastaaPoista
 3. Vautsi, hieno juttu :) uskon, että nimenomaan asiaan perehtyneellä ja innokkaalla harrastajalla on asioihin sellaista näkemystä, jota kuuntelijat kaipaavat :) Hieoa, että rohkaistuit lähtemään luennoimaan, viakka jännittikin <3

  VastaaPoista
 4. No vau! Tuollainen on jännää, mutta on tosiaan kokemuksen verran rikkaampi ja tietää, että selviää. Jälkeenpäin on hyvä fiilis.

  VastaaPoista
 5. Onnea sinulle! Mukava haaste ja on se vaan kiva tunne kun sellaisesta selviää kunnialla.

  VastaaPoista
 6. Hienoa että lähdit rohkeasti mukaan!

  VastaaPoista