sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Aurinkoinen talvipäivä, heppa lämmittää

Onpa ollut hieno päivä tänään, auringonpaistetta ja pakkasta -15 astetta. Hiukan oli viimaa, mutta pukeutumalla riittävästi ulkoilu sujui paleltumatta. Kameraa en ottanut mukaan, en olisi kuitenkaan onnistunut vangitsemaan auringon säteitä koivunlatvoissa. Nautiskelin vaan :)

Eilen aamulla sain siskoltani viestin, että minun pitäisi käydä katsomassa hänen Facebook-sivullaan, kun hän on saanut hienon heppa-kaulaliinakuvan. Samalla hän kysyi minulta ja kälyltään, että kumpi tekisi hänen heppatytölleen sellaisen.

Minä rupesin googlettamalla etsimään ohjetta, ajattelin, että kyllä siihen jostain ohje löytyy ja löytyikin, Raverlystä. Hiukan piti tuskailla PayPalin kanssa, että sain ostettua ohjeen. En nimittäin muistanut hankkineeni jo PayPal-tunnukset, saati että olisin muistanut salasanan. Löytyihän sekin ja sain ohjeen. Lankavalikoima ei ole laaja, mutta sukkalankoja löytyi eli seiska veikkaa. Siitä sitten vaan, paitsi että ohje on englannin kielinen ja virkkaussanasto ei ole kauhean hyvin hallussa. Googlen kääntäjä ei osannut auttaa. Onneksi yläkerrasta löytyi englanninkielinen virkkauskirja, jonka avulla selvitin ohjeen lyhenteet.

Jokunen tunti piti virkata, ommella, päätellä ja lopputulos on aika hieno, vaikka itse kehunkin :)Lupasin postittaa tämän kummitytölleni, koska tapaamme vasta kolmen viikon kuluttua... Ja sitten pitäisi tehdä pikkusiskolle pinkki heppa synttärilahjaksi...

3 kommenttia:

  1. Onpas hauska huivi, varmasti jokaisen heppatytön unelma <3

    VastaaPoista
  2. Hieno huivi! Taatusti kummityttö tuosta tykkää.

    VastaaPoista