sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Vessaremontin viimeistelyä

Joopa joo, niin siinä aina käy. Kun isoimmat remontit on tehty, niin loppusilauksen tekeminen jää. Tänään otin itseäni niskasta kiinni, että nyt teet. Temalin lähettämä soirokin tuli jo reilu viikko sitten... Ei muuta kuin paketti auki ja ihmettelemään, että saiskos senkin silikonilla kiinni.  Hiukan pelkäsin, että onko se mahdollisesti oikean kokoinen vaiko liian ohut/paksu. Mutta just sopiva oli paksuudeltaan, vaan pituutta oli 4,5 senttiä liikaa :( Siinä oli miettimistä, että uskallanko ruveta sahaamaan itse. Siis pelkäsin, että jos se menee pilalle, kun hankkimani euron saha on euron saha. Kaukana laadukkaasta.

Päätin sahata itse. Liimapuristimilla työpöytään kiinni ja sahaamaan. Aika hyvin meni, vain 2 mm viivan vierestä... Ei sitä kukaan huomaa, tai jos huomaa, niin ei ainakaan sano mitään!!!!!

Kiinnittäminen... Hm, sen verran jämpti oli, että silikonilla sitä ei voinut kiinnittää. Pakko laittaa ruuveilla. Paitsi mun naisellinen porakoneeni ei suostunut mahtumaan kapeampaan kaappiin :( Sen puolen ruuvit piti kiertää käsin, toinen puoli onnistui koneellisesti.

Sitten vaan suojausteippaukset ja silikonia kehiin. Mulla oli sellanen pikkutuubi ja ohut irtokärki, että saa siistimpää jälkeä. No sillä irtokärjellä ei tehnyt mitään, silikoni oli niin sitkeää, ettei suostunut tulemaan läpi. Kärki pois ja siitä vaan pusertamaan. Melkoisia kökkäreitä, mutta kaipa se lavuaari niillä pysyy kiinni kaapin päällä. Ja sitten vielä apupöytä kiinni silikonilla. Se menikin helpommin... Mutta joku pätevämpi saa kyllä laittaa silikonit seinän ja lavuaarin väliin sekä kaapistojen väliin. Ne kun jäävät näkyviin. Nyt puuttuu enää vessasta sisustustaulut. Niistäkin on jo idea, mutta kuva puuttuu. Ja puuttuuhan sieltä vielä listoja, mutta ennen niiden laittoa pitää ostaa kunnollinen saha...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti