lauantai 9. helmikuuta 2019

Missä mennään nyt ?

Viimeisestä päivityksestä on aikaa yli puoli vuotta. Sinä aikana ei ole tapahtunut mitään, ei mitään ihmeellistä, olen vain ollut väsynyt. Töissä on käyty, mutta sen jälkeen istuttu turtana sohvalla ja neulottu. Pidän työstäni, mutta työpaikalla on asioita, jotka ahdistavat. Olen puhunut niistä jo viime keväänä esimieheni kanssa, mutta muutosta parempaan ei ole näkyvissä, valitettavasti.

Olen miettinyt, että näin ei voi jatkua, tästä ei tule mitään... Tiistaina tein päätöksen, näin ei jatku!!!! Konkreettinen tavoite on asetettu ja koska olen julistanut sitä jo Facebookissa ja nyt täällä, niin se auttaa minua saavuttamaan tavoitteen. En vielä paljasta päämäärää, mutta reittejä päämäärän toteuttamiseen on kaksi.

Päätöksenteon jälkeen huomaan oman mieleni piristyneen. Ulkona ei näy aurinkoa, mutta silti suupielet kääntyvät hymyyn ja tunnen energian virtaavan itseeni. Ehkäpä juuri se energia on saanut minut palaamaan tännekin...

Tällä viikolla on lumitöitä piisannut. Laiskuuttani teen enää lumitöitä tieltä autotallille täysleveänä ja kaikki muut kulkureitit ovat lumikolanlevyisiä polkuja. Tänään lähdin lumitöihin kasvihuoneen luo... Kahlasin umpihangessa pudottamaan lumia kasvarin katolta ja viime hetkillä olinkin liikenteessä. Jokainen pitkä kattolevy oli jo taipunut, mutta onneksi vain yksi irtosi uristaan.


Ajattelin, että olisin mennyt kasvihuoneeseen sisään ja sitä kautta saanut tuon levyn paikoilleen, mutta ovi oli jäätynyt kiinni.

Samalla kun tuolla kahlailin, niin päätin tehdä lumityöt myös omenapuiden ympäriltä. Omenapuut on verkotettu syksyllä, mutta lunta on niin valtavasti, että rusakot ovat päässeet herkuttelemaan kinosten päällä...


Nyt on kaikkien verkotettujen omenapuiden, samoin kuin pensasmustikoiden ympäriltä tehty lumityöt. Mutta teinkö riittävän leveät lumiurat, sen näyttää aika.

Mutta kyllä oli selkä märkänä kahlailusta ja märän lumen lapioinnista. Ei ole tarvetta lähteä kuntosalille, hyötyliikunta kunniaan.

Tässä olivatkin tämän hetken päällimmäiset kuulumiset. Palaillaan!!!!!


4 kommenttia:

 1. Hyvä juttu kun palasit! Kummasti helpottaa kun saa tehtyä päätöksen vaikeaan asiaan, olipa se mikä tahansa. Toivottavasti asia korjaantuu!
  Tsemppiä ja hyvää kevään odotusta!

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla sinusta. Olen usein ajatellut, missä luuraat.
  Lumitöitä on riittänyt, eikä kuntosalille ole ollut tarvetta mennä. Huomasin, ettei kennokasvari kestä paljonkaan painoa ja siksi olen käynyt säännöllisesti pudottamassa lumet. Hyvä, että muistutit nousta jäniksistä. Pitää mennä alapihalle tsekkaamaan suojaverkkojen tilanne.

  VastaaPoista
 3. Kiva että päätöksesi on tuonut helpotusta ja uutta intoa.
  Lumitöitä tosiaan piisaa, saisi kyllä lumet jo sulaa ja kevät tulla.

  VastaaPoista