perjantai 15. kesäkuuta 2018

Lomalla Ähtärissä

Olen reissannut jo viikon verran, kerran käynyt kotona vaihtamassa puhtaita vaatteita kassiin ja taas mentiin. Alkuun olin puutarhapainotteisella lomalla, mutta siitä ajattelin postata vähän myöhemmin ja loppuajan olin Pohjanmaalla ja Ähtärissä. Ähtäriin piti päästä katsomaan pandoja, vaikka eläintarhan pääsymaksu onkin sikamaisen kallis. Lipulla pääsi eläintarhaan kahtena peräkkäisenä päivänä, mutta pandalaan pääsi vain kerran. Tässä kuvakavalkadia eläintarhasta....

Jättiläispandat:

Meidän onneksi pandat olivat virkeitä. Molemmat olivat liikkeellä, Lumi touhusi silti enemmän. Ensimmäisissä kuvissa seikkailee Lumi
Pyry ei ollut ihan näin aktiivinen, mutta pallo kiinnosti, samoin ruoka...
Kannatti yöpyä Ähtärissä ja palata seuraavana päivänä uudelleen. Toisena päivänä oli eri eläimiä liikkeellä kuin ensimmäisenä.

Pikkupanda
Ilveksiä:Lumileopardi

Ahma

Näätä

Vesikko
Ähtärissä oli mukava katsella eläimiä, koska niitä todella näki. Eläinten aitaukset olivat isoja, mutta katselureitit kiersivät aitauksia, jolloin eläimiä näki monelta suunnalta, pesäkolot olivat valaistuja, lasiseinäisiä... Eli pesäkuvia ei ole otettu salamalla, vaan niissä on oli kattovalo. Hiukan lasiseinä heijastaa päivänvaloa.

Majava:


Saukko:Mandariinisorsapari
 Susilauma:


Oli hieno reissu, suosittelen Ähtärin eläinpuistoa, jos siellä päin liikut.

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  Mieleni on aina tehnyt mennä Ähtäriin. Pandat lisäävät houkutusta, mutta kiva olisi nähdä muutkin eläimet.

  VastaaPoista
 2. Kivat kuvat. Pandat ovat mainioita. Wienissä toukokuussa lomalla käydessämme kävimme myös eläintarhassa ja ihastelimme etenkin pandojen taidokasta bambun syöntiä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia. Olen esikoisen kanssa käynyt Korkeasaaressa useamman kerran vuodessa ja eri aikaan vuodessa juuri mainitsemastasi syystä, eri käynneillä näkee eri eläimiä :)

  VastaaPoista