keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Työt etenee

Kiitos ihanista tsemppausviesteistä edelliseen postaukseeni. Rakennuslupaa minulla ei ole vieläkään, vaikka melkein kolme viikkoa sitten lähetin viimeisen puuttuvan liitteen rakennustarkastajalle. Kaksi viikkoa sitten sain häneltä viestin, että enää ei puutu mitään liitteitä. Nyt onkin sitten vissiin harkinta-aika menossa...

Pensashanhikki 'Mango Tango'

Arvatkaapa vaan, miten tämä vaikuttaa minuun... Verenpaineet pilvissä, uni kadonnut jne... Onneksi tämä viikko on lomaa...

Vai onko tämä viikko lomaa ? Täällä on ollut ja on edelleen puunkaatotalkoot. Isäni kaatoi puita viime viikolla neljänä päivänä ja tällä viikolla niitä on kaadettu jo kolmena päivänä. Muutama pikkulisupuu vielä kaatuu huomenna, mutta muuten rupeaa olemaan kaadot tehty.

Vielä ei ole yhtään puuta kaadettu

Neljän kaatopäivän jälkeen

Seitsemän kaatopäivän jälkeen

Tulipa iso aukko... Huomiselle jäi vielä kahden rungon pätkiminen ja pinoaminen. Seuraaviksi vuosiksi riittääkin polttopuuta, ei tule kylmä.

Puukasat neljän kaatopäivän jälkeen

Havut lähtevät kuorma-autolla pois tontilta, mutta lehtipuurisut haluaisin hakettaa. Olenkin muutaman kottikärryllisen jo saanutkin haketettua, mutta oksasilppurini on hiukan kranttu lähtemään käymään. Kun hän suostuu käymään, hän onkin tehokas.

Tässä päällimmäiset kuulumiset tältä tontilta, maanantaina odottelen kaivinkonetta kylään. Pohjat saa kuulemma kaivaa ilman rakennuslupaakin. Eli jos lupaa ei tule, teen autotallin paikalle ison (valtavan) kukkapenkin!!!!

4 kommenttia:

 1. Piti lukea ensin tuo edellinen postauksesi kun se oli jäänyt minulta huomaamatta. Onneksi kaikki on nyt tehty ja toivotaan että päätökset tulevat pian. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. No nyt on puita moneksi vuodeksi.
  Toivottavasti päätös tulee pian ja pääset pitkällisestä piinasta.

  VastaaPoista
 3. No, se on jo saavutus, ettei enää tarvitse liitteitä. Toivotaan, että lupa tulee pian.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti lupa tulee pian! meillä odotellaan salaojakorjaajaa edelleen, taloyhtiön päätöksentekobyrokratia otti ison ajan. saa nähdä meneekö korjaukset ensi kevääseen asti.

  VastaaPoista