tiistai 11. huhtikuuta 2017

Nostalgiaa

Niinhän siinä sitten kävi, että flunssa kaatoi minut sängynpohjalle. Tylsää!!!! Sängystä hoipun välillä seinistä kiinni pitäen sohvalle tietokoneen ääreen. Kirjaa en jaksa lukea, mutta onneksi on Areena, Katsomo ja Ruutu... Niistä löytyy katsottavaa vaikka kuinka paljon, vaikka puutarhaohjelmia ei löydykään...
te
Iltasanomista löysin jutun, että Ylen Areenaan olisi lisätty lapsuuteni suosikkiohjelma Tankki täyteen. Sitä katsellen saa päivänsä kulumaan... Sitä etsiessä löysin jotain muuta, jotain vielä parempaa... Vaikka täytyy myöntää, että nuorena en tästä tv-versiosta tykännytkään. Silloin ajattelin, että käsikirjoitus on liian lyhennelty ja tapahtumia yhdistelty väärin.

Ai, mitä löysin... Käypä kurkkaamassa täällä ;)

Nyt olen katsonut jo 2 jaksoa ja löydän sieltä paljon hauskoja yksityiskohtia, sellaisia mihin ei kiinnittänyt lapsena huomiota. Tykkään erityisesti äidin näyttelijästä, mutta jotenkin en osaa edelleenkään mieltää Erkki Saarelaa isäksi, vaikka hänellä onkin oikeanlaiset isän silmät...

'Inspire Salmon', siemenestä kasvatettu
Jos et avannut linkkiä, niin puhun Anni Polvan Tiina-kirjoista tehdystä tv-sarjasta. Sen löysin Areenasta. Itselleni Tiina-kirjat olivat hyvin rakkaita ja aikuisiällä keräsinkin koko sarjan itselleni. Ei niitä kauhean montaa tarvinnut hankkia, koska alkupään kirjat olivat äidin vanhoja, sitten sain itse niitä synttäri- ja joululahjoina ja muutaman sain siskolta (hän oli saanut ne lahjana). Tässä pitäisi olla kuvituskuvana Tiina-kirjarivi, mutta enpä jaksa raahautua yläkertaan, joten laitetaan tähän kuva pelargonista :)

'Border Appleblossom', siemenestä kasvatettu

15 kommenttia:

 1. Voi, Tiina -kirjat oli niin hyviä! Luin jokaisen niistä ja taidanpa omistaakin yhden. Usein tv-versiot jäävät jotenkin vaisuiksi kirjojen rinnalla. Itse kun rakentaa mielessään puitteet kirjan tapahtumille ja harvoin ne elokuvassa/sarjassa on samanlaiset.
  Jos flunssa jatkuu vielä niin käyppä Youtubessa katsomassa brittisarjaa Gardener´s World 2017. Jäin ihan koukkuun siihen kun joku täällä vinkkasi siitä:) Se esitetään briteissä torstaisin ja jo viikonloppuna se on ladattu tuonne tuubiin. Mukava seurata ihan ajantasaista puutarhaohjelmaa vaikkakin ärsyttää kun siellä kevät on niin paljon pidemmällä kuin täällä kotoSuomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gardeners world on ihan parasta, se on katsottava joka viikonloppu :) Kunpa Suomessakin tuli ajankohtaisia puutarhaohjelmia, eikä pelkkiä uusintoja, jotka nekin alkavat sitten joskus.

   Poista
 2. Paranemista sinulle! Hienoa kun olet löytänyt Tiina-sarjan. Tiina kirjat ovat niin huippuja!

  VastaaPoista
 3. Paranemisia. Kovia flunssia on ollut liikkeellä.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista!
  Tankki täyteen kestää toisenkin katselukerran. Itse asiassa jotkut jutut aukeavat vasta, kun aikaa on kulunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aloitin myös Tankki täyteen -sarjan katselun, mutta jotenkin se ei nyt kolahtanut, ei tällä kertaa.

   Poista
 5. Joo, nostalgiaa :) Olen kyllä lukenut Tiina kirjat aikanaan, yritin kerran katsoa sitä sarjaa netistä, mut en oikein saanut kiinni siitä, pitäs jaksaa katella pitempään. En ole oikein oppinut Areenaa käyttämään.
  Muisti on mennyt, vois lukea kirjoistakin uudelleen. Etenkin kun oon siinä käsityksessä, että niiden tapahtumat sijoittuvat Tampereelle, en tiedä elokuvasta missä kuvattu.
  Mutta pikaista paranemista sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minä olen myös käsityksessä, että Tiina-kirjat sijoittuvat Tampereelle, mutta ihan varma en ole, koska selkeitä maamerkkejä ei ole mainittu.

   Poista
 6. paranemisia! Muistan Tiina-kirjat:)

  VastaaPoista
 7. Minäkin luin kaikki Tiina-kirjat. Paranemista! Mukavaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista