lauantai 20. helmikuuta 2016

Käsityölomalla

Eilen alkoi talviloma :) Oli ihana päättää työviikko katselemalla lukion vanhojentansseja. Ihania pukuja, kauniita daameja ja komeita herroja.

Heti tanssien jälkeen lähdin ajelemaan Varsinais-Suomeen siskon luo. Tästä visiitistä sovittiin jo joulukuussa, koska Loimaalla on avattu outlet-myymälä, joka on auki vain keskiviikkoisin ja lauantaisin. Kangaskapinalla on nettisivut ja FB-sivut, siellä olen käynyt kuolaamassa digiprintattuja trikookankaita, niin että tietokoneen näppäimet ovat kastuneet... Enkä turhaan, siellä oli kaikkea ihanaa.......

Ihana ompelukonekangas työtunikaan...

Kesätunikakangas

Unikkokangas

Yksityiskohta trikosta, hihat tunikaan

Virkattuja amigurumeja -kangat, hihat paitaan

Yksivärisiä kankaita hillitsemään digiprinttejä

Ja mikä parasta, mukaan sai testitilkkuja. Kokeillaan ja testaillaan kankaita...

Testikankaat
Nyt pitäisi löytää aikaa ommella kankaat vaatteiksi... Lupasin viedä oman saumurin mukanani kotiin, jotta saan valmista mahdollisimman pian.

Niin ja käsityöhankinnat jatkuvat tulevalla viikolla, kun lähden äitini ja kummityttöni kanssa Tallinnaan Karnaluksiin lankaostoksille... Ihana loma tiedossa :)

12 kommenttia:

  1. Ihania kankaita! Nyt iski itsellekin himo ommella. En olekaan sitä pitkään aikaan tehnyt :)

    VastaaPoista
  2. Vau, miten upeita trikookankaita. Näin jossain blogissa linkin tuohon mainitsemaasi kauppaan, joten sana kiirii ja ansaitusti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuollaista pientä kauppaa on mukava mainostaa, varsinkin kun kankaat olivat edullisia ja tuntuivat hyvälaatuisilta. Todellisen laadun näkee vasta, kun vaatteet on pesty ensimmäistä kertaa. Aion kyllä pestä kankaat jo etukäteenkin, ettei tulisi ongelmia

      Poista
  3. Voi ihmettä, miten kauniita kankaita. Nuo kukkakankaat aivan huippuja. Nautinnollista lomaa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kauniita kankaita. Virkistävää lomaa sinulle.

    VastaaPoista