lauantai 4. lokakuuta 2014

Teippiaskartelua

Sain syntymäpäivälahjaksi kirjan Ihana ilmastointiteippi. Vähän erilaista käsityötä... Heti piti käydä ostamassa ilmastointiteippirulla, sellainen perinteinen hopeanvärinen. Sitten löysin toisesta kaupasta punaista teippiä, taisi olla nimeltään korjausteippi. Sellainen piti ostaa myös...


Kirjassa kaikki työt on tehty kuviollisella askarteluteipillä, joita kuulemma saa tilata nettikaupoista. Minä päätin harjoitella ihan market-teipeillä. Ja hyvä niin, koska ei se ihan helppoa ollut...

Päätin kuitenkin aloittaa punaisella teipillä, se innosti sateisena päivänä enemmän. Päätin aloittaa opiskelun ruusukkeesta, sen ohje oli kirjassakin ensimmäisenä. Ensin leikattiin määrämittaisia teippipätkiä, jotka sitten taiteltiin hienosti kolmioiksi. Alkuun yritin olla kauhean tarkka, mutta onneksi hommassa ei kuitenkaan tarvinnut olla kovin tarkka...

Terälehtiä

Sain aikaan hienon ruusun, mutta en mallinmukaista ruusuketta. Tuli nimittäin luettua ohje huonosti. Mutta ei se mitään, kun tekee toisen samanlaisen ja muutaman lehden, niin saan johonkin kauniin ruusukoristeen.
Teippiruusu

Pakko oli kokeilla, että miten se ruusuke oikeasti kuuluu tehdä... Ja osasihan sen tehdä, kun luki ohjeen huolellisesti. Pieniä virheitä tähänkin mahtuu, mutta ei se mitään. Vasta harjoitus tekee mestarin.

Teippiruusuke


Hauskaa puuhaa... Mitähän sitten tekisin kirjan ohjeilla ???8 kommenttia:

 1. Näin tuon kirjan mainoksen ja mietin, että mistä vain materiaalista pystyy nykyisin askartelemaan kunhan vain keksii. Jos ei keksi, ovat tällaiset oppaat oivana apuna.
  Hienon ruusun sait aikaan, enkä minä ainakaan löydä virheitä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on luovia ihmisiä, jotka keksivät kokeilla kaikkea uutta materiaalia. Ja viitsivät kirjoittaa kirjan, niin että tällaiset vähemmän luovat ihmiset pääsevät kokeilemaan uutta.

   Poista
 2. Aika hieno! Kuvittelen itseni työpöydän ääreen "hiukan vaan pyörittelemään teippiä" ja iltapäivällä huomaan etten ole koko päivänä tehnyt muuta. Vaarallinen kirja.

  VastaaPoista
 3. Jukra, kaikkea sitä keksitään :)

  VastaaPoista