maanantai 14. heinäkuuta 2014

Valmista tuli

Kyllä, vihdoinkin se on valmis, kaivamisen, kärräämisen, kokoamisen, kiroilun ja levyjen leikkaamisen jälkeen kasvihuoneeni on valmis!!!!!


Vähän maisemointitöitä vielä tarvitaan ympäristöön, mutta muuten pääsen nauttimaan... Aamulla jouduin vielä käymään rautakaupassa ja ihan oli pakko käydä puutarhapuolella, kun olivat mainostaneet, että loput kasvit puoleen hintaan. Ja sieltä löytyi 2 amppelitomaattia, niin että pääsen oikeasti leikkimään kasvihuoneviljelijää. Kuvassa näkyy myös kattoluukun automaattiavaaja. Sellaiset hankin jokaiseen neljään luukkuun, ettei tarvitse aamuisin kiirehtiä luukkuja avaamaan.


Tunnustettakoon kuitenkin, että kasvihuoneesta puuttuu vielä yksi kattoluukku. Onnistuin asennusvaiheessa katkaisemaan yhden ruuvin, eikä sitä onnistuttu minun työkaluillani irrottamaan, joten isäni otti sen mukaansa. Saan sen perjantaina takaisin korjattuna. Pienestä aukosta huolimatta voin hehkuttaa, että minulla on valmis kasvihuone!!!!

Kasasimme kasvihuoneen yhdessä äitini kanssa, mutta me ehdimme tekemään muutakin...

Ennen ja jälkeen kuvat saunamökistä

Saimme maalattua saunamökin etuosan. Joten voin hehkuttaa sitäkin, että kaikki kesälle suunnitellut projektit on nyt valmiina :) Seuraavat 2 viikkoa voinkin laiskotella ja ihailla kätteni jälkiä...

5 kommenttia:

 1. Onnittelut uuden kasvihuoneen omistajalle. Ehdit vielä hyvin tehdä sen kanssa tuttavuutta tämän kasvukaudenkin puitteissa. Myös saunamökistä tuli varsin fiini uuden maalin myötä. Kyllä sitä kelpaakin ihailla.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä nyt kelpaa :) Minun kasvihuone on vasta asteella, monttu pellolla, joten saattanen hieman vihertää. Saunamökistäkin tuli oikein hienon näköinen, kelpaa nyt löhöilläkkin.

  VastaaPoista
 3. Todella paljon paremman näköinen tuo saunamökkikin nyt! Minun kasvihuoneeni ei ole niinkään pitkällä kuin Nannukan, vaan enempi mallia ajatuskupla. Seuraan mielenkiinnolla kokemuksiasi kasvihuoneviljelijänä.

  P.S. Miten niin "Todista, että et ole robotti"? Tiedäthän sinä, että en ole robotti!

  VastaaPoista