torstai 14. huhtikuuta 2016

Minut yllätettiin

Eilen postilaatikosta löytyi pakettikortti... Korttiin oli merkitty lähettäjäksi vakuutusyhtiö, vähän ihmettelin, että mitä he minulle lähettävät. Tänään hain paketin ja uteliaana kurkistin sinne sisälle... Sain sammutuspeitteen :)


Sankarikoulutuksessa kyllä mainittiin, että osallistujien kesken on arvontaa. Mutta ei, en ollut voittanut arvonnassa, vaan paketissa oli saatekirje, jossa minua kiiteltiin Sankarikoulutus-postauksesta. Postaus ei ollut vakuutusyhtiön mainos, vaan omakohtainen kokemus itselleni tärkeästä asiasta. En siis ole maksettu mainostaja.

Paketissa oli myös t-paita, jonka selässä on alla oleva painatus...


Minusta siis tuli koulutuksen myötä Supersankari :)

Tämä viikko on ollut töiden puolesta todella rankka, alkuviikon olen ollut rättipoikki työpäivän jälkeen. Olen kaatunut sohvalle heti kotiintultuani, eikä toivoakaan, että olisin jaksanut lähteä ulos pihalle.

Eilen ja tänään olen onneksi ollut jo vähän pirteämpi ja jotain saanut aikaankin... Ehkä puolet hakkaamistani klapeista on pinossa. Minä en ymmärrä miten onnistuinkin tekemään noin vinon pinon. Olen käynyt pariin otteeseen jo suoristamassa pinoa, mutta pelkäämpä, että joudun tuon pinon vielä uudelleen tekemään. Niin kaatuvaiselta se näyttää, kuva on kuitenkin otettu paremmalta puolelta, ettei se vinous niin pahasti näy.


Tänään laitoin kiviä riviin muiden jatkoksi. Tämä on ikuisuusprojekti, koska kivet tuon muutaman kappaleen erissä vanhempieni luota. Ostokiviä en ole vielä hankkinut, mutta ehkä siihenkin on vielä pakko mennä ennenkuin kaikki kukkapenkit on reunustettu.


Nyt vaan lisää multaa penkin reunaan ja vähän päällekin. Ja sitähän tulee loppukuusta...

Joka päivä, kun siis pihalla puuhastelen, on pakko tehdä kukkapenkkikierros, pöyhiä syksyn kuivia lehtiä, että mitä sieltä onkaan taas noussut ylös. Tämän on kyllä vuoden parasta aikaa, vaikka kukkapenkit näyttävätkin ankeilta...

Voi, mun jouluruusuni on tehnyt nuppuja. Se on selvinnyt hengissä jo kahdesta talvesta ja nyt ensimmäistä kertaa se tekee nuppuja. Voi ihanaa!!!! Sain myös läksiäislahjaksi jouluruusun, kun lopetin ammattiyhdistyksen puheenjohtajana. Se kukki kauniisti koko talven. Kukinnan loputtua vein sen viileään saunamökkiin, jossa se kasvatti muutaman lehden. Kunhan maa lämpenee, niin istutan sen maahan ja toivottavasti saan nauttia kukinnasta tulevina keväinä.

Jouluruusu
Nyt on narsissien piippoja  ruvennut nousemaan kukkapenkeistä... Kasvu on niin voimakasta, että koivunlehdetkin halkeavat narsissien tieltä...


Ihanaa, huomenna on perjantai ja koko viikonloppu aikaa puuhastella ulkona...

6 kommenttia:

 1. Meillä vasta ensimmäiset idänsinililjat pilkistelee, krookuksia olen kovasti odotellut tuosta lämpimän paikan penkistä, vaan liekköhän nousevat ollenkaan, jospa sieltä vielä jotain nousee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kärsivällisesti odottaa, niin kyllä sieltä jotain nousee... Omat krookukseni ovat vain sentin korkuisia, mutta ne sijaitsevatkin varjoisassa paikassa.

   Poista
 2. Narsissikuvassa tuoksuu kevät! Ja tosi kiva tuo paketti. Kyllä sitä ihminen tulee iloiseksi kun saa jotain kivaa ihan yllättäin.

  VastaaPoista
 3. Onnea upeasta palkinnosta. Ihanan keväistä teillä on jo. Meillä kevätkukat antavat vielä odotuttaa, mutta lunta ei ole kovin paljoa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista