sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Väkerrystä sunnuntai-illan ratoksi

Hankin vuodenvaihteessa itselleni miniläppärin. Oli muuten melko haastavaa, koska näitä ei enää tahtonut löytyä, kaikkialla myytiin vain kosketusnäytöllisiä tabletteja tai normikokoista kannettavaa. Ja minä kun halusin käsilaukkukokoisen koneen, jolla on hyvä kirjoittaa. Löysin sellaisen ja täytyy sanoa, että olen ollut tyytyväinen.

Ainoa miinuspuoli on väri, valkoinen väri on varsin arka likaantumaan. Joten jonkinnäköinen kuljetuspussi tarvitaan. Kauppojen valikoima tämänkokoisille koneille oli varsin suppea, olematon suorastaan. Niinpä päätin tehdä sellaisen.

Olin jo aloittanut neulomaan tyynynpäällistä, mutta lanka loppui kesken. Joten siitä sai oivan läppärilaukun etupuolen, taakse löytyi itsevärjättyä kelta-oranssia puuvillakangasta. Varastoista löytyi, muistaakseni Luhdan tehtaanmyymälästä joskus aikoja sitten hankittu piiloketju. Ja laukun kruunaa jämälangoista virkattu röyhelökukkanen. Niin ja pussukan vuorina on kovikehuopaa, se antaa myös ryhtiä ja toivottavasti myös kestävyyttä laukulle.Ihan kiva, vaikka omakehu haisee ;) Vielä pitäisi testata mahtuuko tämä kone uuteen laukkuunsa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti