keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kimppakiva oksasilppuri

Ostin viime keväänä ystävieni kanssa yhteisen oksasilppurin, Bosch-merkkisen. Viikonlopun puidenkaato-operaation jälkeen onkin oksasilppurille käyttöä. Hain sen eilen ystävieni luota, ja pyysin myös käyttöohjeen. Pienen etsiskelyn jälkeen sekin löytyi...

Tänään sitten päätin opiskella laitteen käytön, jotta huomenna pääsen heti työpäivän jälkeen hommiin. Kävisikö opiskelu puolaksi, tsekiksi, slovakiaksi, unkariksi, venäjäksi, romaniaksi, bulgariaksi, eestiksi, latviaksi vai liettuaksi ? Oli siinä vielä pari muutakin itä-eurooppalaista kieltä, mutta ei sanaakaan suomea!!!! Ystäväni ovat kyllä kielineroja, mutta epäilen kyllä, että he eivät ole opiskelleet koneen käyttöä tästä ohjekirjasta.

Hiukan rupesi harmittamaan, ei nimittäin huvittaisi lähteä hakemaan suomenkielistä ohjekirjaa kymmenen kilometrin päästä. Mutta onneksi on netti. Boschin nettisivuilta löytyi suomenkielinen käyttöohje oksasilppuriin, joten huomenna päästään töihin...

2 kommenttia:

  1. Taitaapi olla aika yleistä, että pitää suomenkieliset ohjeet etsiä netistä. Meillä tää huomattu esim televisioita ostettaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ohjekirjassa ei ollut tekstiä edes englanniksi, joten luulenpa, että "oikea" käyttöohje jäi vielä ystävien luo... Mutta onneksi oli netti ja sieltä sai suomenkielisen käyttöohjeen.

      Poista