perjantai 29. maaliskuuta 2013

Ulkoilua ja siivousta

Onpa ihana sää... Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, mittari näyttää lämpöasteita... Kaiken ajan ruoka-aikoja lukuunottamatta olen viettänyt ulkona.

Kompostin sulatus on edelleen käynnissä, lisäksi valutin kompostiin lämmintä vettä, koska kompostin yläosa vaikutti kovin kuivalta. Hoitoyrityksistäni huolimatta komposti on edelleen jäässä, mutta on osoittanut jo asteen verran sulamisen merkkejä. Ehkä tämä tästä...

Sain viikolla käytettyä vanhat polttopuuni loppuun, joten päätin, että on aika siivota liiteri. Liiterin lattialla on edellisen omistajan puunroskat, kuten myös omani kolmelta talvelta. Niinpä otin lumilapion käteeni ja sen kanssa kannoin roskaa ulos. Kovin yritin olla pöyhimättä roskaa, jotta myyräkuumevirukset eivät lähtisi liikkeelle. Minulla ei tietenkään ollut henkigyssuojainta :( Joka kerran ennnen sisällemenoa vedin keuhkot täyteen raitista ilmaa ja ulospäästyä puhalsin ulos. Tällä tavalla yritin ehkäistä myyräkuumeen.

Roskaa tuli valtavasti, olihan sitä lattialla tasaisena mattona 5 - 10 sentin kerros. Kaikki mikä irtosi lapiolla, sen kannoin ulos, mutta harjaamaan en ruvennut. Lopuksi tuikkasin kasan tuleen. Pääsiäiskokko, vaikka kuulemma päivää liian aikaisin.

Aurinkoista pääsiäistä Teille Kaikille!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti