maanantai 21. maaliskuuta 2016

Talvi vai kevät ?

Eilen oli niin ihanan keväinen päivä, että viihdyin hienosti ulkona kirvestä heiluttelemassa vanhempieni lähdettyä kotiin lepäämään.

Sunnuntain saldo
Tänään ajattelin jatkaa urakkaa, enkä mennä lainkaan kuntosalille.... Toisin kävi, kirvestä en päässyt heiluttamaan, mutta lumikolaan piti tarttua. Yön aikana tänne oli satanut 10 senttiä lunta... Pakko ne oli kolata pois... No, jos sitten pääsisi heiluttamaan kirvestä ?


Juu, ei, kuten kuvasta näkyy, alkoi lumisade uudelleen... Ei tuollaisessa kelissä viihdy ulkona, joten tulin sisälle tietokoneelle.

Jotain keväistä näin kuitenkin lunta kolatessa...


Muurahaiset olivat heränneet ja parveilivat iloisesti keon pinnalla. Ja ehkä kauhistelivat keon kokemaa tuhoa, syylliseksi epäilen palokärkeä. Ja kyllä, kuva on otettu tänään kesken lumitöiden.

Jaahas, nyt paistaakin jo taas aurinko, lähtisinkö kuitenkin ulos ?

7 kommenttia:

 1. Vai lumimyräkkä teillä oli. Meillä oli aika kiva auringonpaiste, mutta lunta on vielä runsaasti. - Mukavaa pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle. Täällä vaihteli kirkas auringonpaiste ja lumipyry. Toivottavasti lumenutulo vähitellen loppuisi ja loputkin sulaisi pois.

   Poista
 2. Täällä meilläkin oli satanut viime yönä lunta, mutta onneksi tänään on ollut lähes sateetonta. Puutöitä on kyllä huomattavasti mukavampi tehdä kevätauringon paisteessa, kuin lumituiskussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sateen jälkeen paistaa aurinko, joten halonhakkuuta voi siirtää vuorokaudella eteenpäin, eihän tässä ole mihinkään kiire :)

   Poista
 3. Takatalvelta tämä näyttää ja tuntuu, mutta juuri säätiedotuksessa luvattiin vähän parempaa. Ollaan siis toiveikkaita.
  Sinun ei tarvitse punttisalille suunnata. Sen verran lihashommia näkyy jo harjoitetun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä mieluummin tosiaankin hakkaa halkoja ulkona auringonpaisteessa, kuin nostaa rautaa tunkkaisella salilla :)

   Poista
 4. Messulippuja on ollut tarjolla niin monessa blogissa, että minun arpajaisiini osallistuneista osaa on onnetar suosinut kahteen kertaan. Siksi he luopuivat lipuistaan ja suoritin lisäarvonnan. Sinä voitit messulipun, joten laitatko yhteystietosi spostiin betweenland@gmail.com.

  VastaaPoista