sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskuulumisia


Hyvää Pääsiäistä!!!!
Minä vietän pääsiäistä perinteisesti vanhempieni luona. Pääsiäiseen kuuluu yhdessäoloa, visiitti mummin luo, hyvää ruokaa jne...

Isäni innostui tekemään kotipihallaankin puuhommia, koska kaupunki oli kaatanut tontin vierestä isoja haapoja. Isäni kysyi kaupungin pääpuutarhurilta, että saako kaadetuista rungoista tehdä polttopuuta ja lupa heltisi. Niinpä tontin perällä oli iso pöllipino, jonka kimppuun pääsin kirveen kanssa. Nyt vaan sain käteeni Fiskarsin kaikkein suurimman halkaisukirveen, enkä omaa sopivankokoista, kun en älynnyt ottaa sitä mukaani. Heti ensimmäisellä iskulla kirves jotenkin lipesi, en todellakaan tajua miten onnistuin, ja se osui päähäni, onneksi sentään hamarapuolella. Vähän kolahti ja tuntui, mutta ei siinä sen pahemmin käynyt, onneksi. Minä jatkoin hakkaamista, komean kasan sainkin aikaan... Nyt tekisi mieleni mennä jatkamaan, mutta saako pääsiäissunnuntaina kolistella kirveen kanssa pihalla ?

5 kommenttia:

 1. Hui kamalaa, kirveellä päähän! No, onneksi ei käynyt pahemmin. Hyvää pääsiäisen jatkoa ja turvallista =)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Mene vaan kolistelemaan kirveen kanssa pihalle, mutta ole toki varovainen.

  VastaaPoista
 3. Huh, hyvä, ettei käynyt hullummin.
  Ei kai puuhommien suhteen ole mitään pääsiäiskieltoa. Sinne vaan pihamaalle, kunhan heiluttelet sitä kirvettä oikeaan kohteeseen.

  VastaaPoista
 4. Huh-huh... Nyt meinas olla jo vähän liian jännä postaus! Onneksi selvisit säikähdyksellä! Mukavaa pääsiäisen jatkoa ja turvallisia puuhommia. :)

  VastaaPoista
 5. Olisit otsikoinut tämän että "kirveellä päähän Kaupunkilaistyttöä" niin olisit saanut läjän lukijoita! Onneksi nyt kuitenkin vain hamarapuolella, mutta on sekin ollut aika tälli! Työsuojeluvaltuutettu tulee puuttumaan asiaan.

  VastaaPoista