lauantai 18. heinäkuuta 2015

Haaste

Begonia
Sain Unelmapirtin Jonnalta haasteen esitellä 3 lukemaani suosikkiblogia. Ensinnäkin kiitos Jonnalle kauniista sanoista :) Sinun blogiasi on kiva lukea, koska olet tehnyt sen, mistä itse aikanaan haaveilin eli vanhan hirsitalon kunnostamisesta.

Olen liittynyt lukijaksi aika harvaan blogiin, koska haluan seurata niitä tarkemmin. Luen myös muita, mutta paljon harvemmin. Olen mieluummin ulkona tai teen käsitöitä tai laitan ruokaa kuin istua möllötän koneella.

Joten kaikki seuraamani blogit ansaitsisivat tulla mainituiksi tässä, mutta kun saa vain 3 mainita...

1. Rikkaruohoelämää: Between julkaisee blogissaan upeita kuvia ja kirjoittaa puutarhastaan, käsitöistä ja elämästään elävästi.

2. Hurahtanut: Emilien blogia voi kuvailla aivan samoilla sanoilla, upeita kuvia ja itseäni kiinnostavia aiheita.

3. Kukkaiselämää: Satulla on upea kukkarunsaus pihallaan. Hänen pihansa on minun ideapihani. Matkia en voi, koska tonttimme ovat aivan erilaiset, mutta ideoita, niitä saan paljon.


Ideana tässä haasteessa on, että jaan haasteen näille kehumilleni blogeille, mutta he taitavat saaneen tämän haasteen jo aiemmin, minulla kesti turhan kauan vastata haasteeseen...

Ihania blogeja on paljon, seurattavaa on paljon, mutta taidan siltikin laittaa koneen kiinni ja ruveta virkkaamaan pannunalusia...


Ruusuliisa


1 kommentti:

  1. Kiitos Kaupunkilaistyttö! Mielelläni otan haasteen vastaan toisenkin kerran, sillä hienoja blogeja kehuttavaksi löytyy lukuisia. Laitan tämän haasteen talteen ja vastaan siihen sopivana hetkenä.
    Olen kanssasi samaa mieltä, että kauniit päivät kannattaa viettää pihalla ja puutarhassa, mutta hiukan olen kylllä heikkona nähin blogeihinkin...

    VastaaPoista