perjantai 24. toukokuuta 2013

Piristävä aamujumppa

Edellisessä postauksessa jo kerroinkin, että aion itse yksinäni kokeilla, saanko siirrettyä pienet kasvatuslaatikot (87 x 133 cm) talon päädystä omille paikoilleen. Kahden päivän sateiden jälkeen tuli pouta, ja minulla myöhempi töihinmeno, joten nyt piti kokeilla. Toisaalta en myöskään halunnut kenenkään näkevän ähertämistäni, jos siitä ei tulisi mitään.

Suunnitelmani oli selkeä, laatikko on liian iso yksinkannettavaksi, mutta jos saisin nostettua sen kottikärryjen päälle, niin silloin siirtäminen saattaisi onnistua. Joten eikun yrittämään...


Niin se laatikko vaan nousi. Haastavin kohta oli nostaa laatikon reuna kottikärryjen reunalle, niin etteivät kottikärryt kaadu. Helpoimmin sain työn tehtyä, kun itse seisoin laatikon sisällä. Varovaisesti työnsin lastin lähelle omaa paikkaansa, levitin suodantinkankaan ja asettelin laatikon paikalleen. Helppo homma!!!!


Enää muovit ja sitten multaa kärräämään ;) No ensin töihin...

Ennen aamujumppaa istutin ahkeraliisat parvekelaatikkoon, ja jätin ne pihalle. Yöksi ne täytyy vielä tuoda sisälle, mutta päivisin saavat jo ulkoilla. Nyt on vaan mietittävä kiinnityssysteemi laatikolle, koska se ei tule pysymään muuten kaiteen päällä.


3 kommenttia:

 1. Harittavatko silmäni, vai onko sun parvekelaatikko tismalleen samaa sävyä kuin kaidekin? Sulla on aina kaikki niin just!

  Mikäs telttakylä tuonne sinisten kasvulaatikoiden taakse on noussut?

  Onnittelut hienosta aamuraadannasta! Ei sitten tarvitse mennä salille, kun vielä kärräät multaa iltapäivän.

  VastaaPoista
 2. Harittavat ;) Ne eivät ole ihan samaa aävyä... Telttakylä, heh!!! Siellä on paputeltta ja kurkkuteltta. Vaikka enpä usko, että tuo yksinkertainen harso on ihan riittävä, mutta onneksi on hellettä tulossa.

  VastaaPoista
 3. Vau, mitä laatikoita. Kyllä niissä vaan on siistiä kasvattaa kaikkee. Mut älä riko ittees noita raahatessa ;)

  VastaaPoista