keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Aamiainen terassilla

Niin on kroppa kangistunut kaavoihin, että heräsin kuudelta, vaikka olin muistanut sammuttaa kännykästä herätyksen. Vähän aikaa pyöriskelin sängyssä, mutta seitsemältä jo nousin ylös. Ulkona kaunis auringonpaiste, mutta eipä sitä ilkeä vapunpäivänä näin aikaisin lähteä ulkotöihin. Joten jäin sohvalle lueskelemaan uusinta Katajamäki-kirjaa.

Niin ihana auringonpaiste oli ulkona, että pakko sinne oli päästä. Vapun kunniaksi päätin kokeilla aamiaista terassilla - pieni terassini on aamuauringon suuntaan. Paksu fleecepaita yöpuvun päälle ja villasukat jalkaan ja viltti tuolille, yritetään tarjeta ainakin yhden teekupillisen ajan. Voi täällä on ihanan lämmintä, kuuma suorastaan, mutta en uskalla riisua fleeceä, kevätsää on kuitenkin petollista.

Linnut laulavat, ainakin peipponen, kiuru, mustarastas, talitintti. Kurkikin huhuilee, yritän tuijottaa taivaalle, että näkyykö itse lintua. Ei näy, mutta mikäs otus tuolla pellolla on ? Haen kiikarit sisältä ja siellä tepastelee yksinäinen kurki ja huhuilee seuraa. Vähän ajan päästä se lähti lentoon...

Hetken kuluttua viereeni maahan lennähtää västäräkki. En uskalla liikahtaa, etten vain häiritsisi sen pyrstön keikuttelua. Voi ihanuus tätä kevättä!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti