lauantai 4. maaliskuuta 2017

Kukkakuvia

Olen taas vanhempieni luona. Eilen kun tulin, totesin, että tämä on jo kolmas kerta kuukauden sisään. He varmaan asettavat kohta porttikiellon tai kysyvät, että etkö viihdykään omassa kodissa. No, jokaiselle kerralle on selityksensä. Tällä kertaa tulin isoäitini 91-vuotissyntymäpäiville.

Päätin hiukan kuvailla äitin kukkasia...Olen yrittänyt hillitä halujani hankkia siemeniä ja kukkasipuleita. Yhtään tilausta en ole tehnyt, vaikka sormet ovat syyhynneet... Eräs ihana lohenpunainen kurjenpolvi on kyllä poltellut kovasti, mutta kyseistä kukkapenkkiä ei ole vielä tehty, joten yritän siirtää hankintaa kesään... Mutta jotain kuitenkin tarttui tänään mukaan kauppareissulla...


Eihän näillekään vielä ole paikkaa, mutta toivottavasti onnistun pitämään nämä hengissä ruukussa tarpeeksi kauan...

Mukavaa viikonloppua!!!!

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Suloisia kukkasia äidilläsi. Ja upeat soihtuliljat! Kyllä niillekin vielä paikka löytyy, puutarhuri keksii keinot :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soihtuliljat ovat upeita, saa nähdä miten onnistun niiden kanssa. Kotona ne on heti istutettava multaan.

   Poista
 3. Kauniit kukat! Nuo soihtuliljat ovat upeita. Mulla oli yhtenä kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jotenkin kuvittelin niitä monivuotisiksi, mutta eivät ilmeisesti kestäkään Suomen talvea. Toivottavasti saan nauttia upeasta kukinnasta yhden kesän.

   Poista
 4. Soihtuliljat ovatkin upeita. Toivottavasti saat kasvatettua niistä hyvät taimet ja nauttia niiden upeasta kukinnasta kesemmällä. :)

  VastaaPoista
 5. ihania kukkia! Toivotaan menestystä soihtuliljan kanssa

  VastaaPoista