sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Aurinkoa, aurinkoa

Onpa ollut ihana viikonloppu... Perjantaina työpäivän jälkeen oli kyllä melko kuollut olo, mutta aika nopeasti siitä toipui, toisin kuin muina arki-iltoina. Käväisin hakemassa rautakaupoista 8 hyllynkannatinta. Toisesta sain 7 valkoista, toisessa ei yhtään valkoista, joten oli pakko ottaa 1 harmaa. Eihän mulla ole aikaa odottaa, että tilaisivat...

Rahat ovat sen verran vähissä, joten kukkalaudat rakennettiin leveästä valkoisesta raakalaudasta. Kelpaavat ja toimivat, vaikka yksi lauta onkin kapeampi (120 mm) kuin muut (145 mm)

Tuulikaappi odottaa kasveja

Nyt vaan odotellaan, että yöpakkaset hellittävät, niin voin täyttää ruukut pelargoneilla.

Lauantaina sain miesvieraan heti aamusta, rakennusmies tuli hakemaan nimeäni paperiin. Autotalli on hänen osaltaan valmis!!!! Eikä siitä muuta puutukaan kuin rännit ja lumiesteet ja se sokkelin korjaus. Ja listotukset, ne eivät kuulemma kuulu tähän viittä vaille valmis-toimitukseen, koska ovat sisustamista. Olen kyllä vähän toista mieltä...

Ovipieli

Ikkunapieli

Alkuviikosta sain rakennustarkastajalta vastauksen viestiini, että voin ottaa autotallin ja varaston käyttööni ennen loppukatselmusta. Ei tarvita erillistä käyttöönottokatselmusta. Ja minähän aloitin käyttöönoton....Tähän oli hyvä päättää sunnuntain ulkoilu ja lähteä valmistautumaan tulevaan työviikoon. Kroppa kertoo, että töitä on tehty. Sen kunniaksi lämmitin pihasaunan, sai rentoutettua kipeät lihakset.

Huomenna jatketaan puiden kantamista. Kannettuna on vasta yksi pino neljästä eli kolme on vielä jäljellä... Mutta kiirettä ei ole, mitään urakkaa en ota!

Aurinkoista ja keväistä viikkoa!!!!!!

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä urhea nainen, ihailen! Ikkunalaudat on oikein kelpolaudat pelargoneille:)Tsemppiä ja mukavaa pääsiäisviikkoa!

    VastaaPoista