perjantai 23. helmikuuta 2018

Lomapuuhastelua


Vähitellen alkaa katsastuksen aiheuttama ahdistus helpottaa, kiitos kaikille tsemppauksesta. Mutta kyllä siitä toipumiseen vaadittiin vielä yöunien menetyksiäkin :( Nyt on huolto tilattu ja pyydetty tsekkaamaan käsijarru, että tarvitseeko sille tehdä muutakin kuin lämmittää. Huoltoon on sen verran pitkä jono, että on oletettavaa kelien lämpenevän siiheksi. Uusintakatsastuksen jälkeen aion kyllä äänestää jaloillani, mutta aion kyllä varatessani uusinta-aikaa pyytää, että tämä katsastusmies ei asioi kanssani. Laki ei kiellä asiakaspalvelua!!!!

Keskiviikon mielenkuohujen jälkeen päätin rentoutua kotosalla tekemättä yhtään mitään... Ihan en onnistunut... Oli niin loistava pakkanen viedä petivaatteet ulos ja sulattaa pakastimet...


Aloitin kotityöt jo aamupäivällä, mutta kameran kanssa uskaltauduin ulos vasta iltapäivällä, kun pakkanen oli lauhtunut kymmeneen asteeseen... Kaunista oli siltikin, vaikka aamun kuura oli jo kadonnut.

Jääpuikkoja saunamökin räystäällä

Ihana aurinko
Harmi, että loma loppuu, mieluusti olisin sitä jatkanut. Onneksi vielä on viikonloppu edessä :) Aurinkoista viikonloppua Ystävät!!!!!

2 kommenttia:

  1. Omanlaistaan hermojen lepuuttamista petivaatteiden ulkoiluttaminenkin on. Tulee tosi hyvä mieli, kun ne tuoksuvat hyvälle.
    Minustakin sinulla on oikeus vaatia kunnollista asiakaspalvelua ja kohtelua.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista