sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Ensimmäinen adventti

Tänään se alkaa, siis joulunodotus, onhan ensimmäinen adventti. Ei vaan vielä tunnu joululta, ei vaikka joka ikinen kauppa on pullollaan joulukoristeita ja joululaulut raikuvat. Mutta se joulufiilis tulee, tiedän sen. Yleensä se tulee pari päivää ennen jouluaattoa, kun joulukirkossa lauletaan Enkeli taivaan. Siitä alkaa minun jouluni.

Mutta valoa haluan ympärilleni poistamaan pimeyttä. Eilen uutisoitiin, että Utsjoella on alkanut kaamos. Hämärää on ollut täällä etelässäkin, tuhannen kilometrin päässä Utsjoelta. Kynttilöitä olen polttanut jo useamman laatikollisen. Pihalle sytytän lyhtyihin kynttilöitä, koska pihavalot eivät toimi...Eilen sain toimivan ulkopistorasian, ja heti piti asentaa omenapuuhun valot...


Hyvää Ensimmäistä Adventtia!!!!


8 kommenttia:

 1. Hyvää adventtia sinnekin! Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan, että joulu tulee. Joululaulut raikaa ja tavaraa on esillä kaupoissa mielestäni liian aikaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se joulutunnelma pikkuhiljaa tulee :)

   Poista
 2. Kauniita jouluvaloja, luovat jo joulun tunnelmaa. Hyvää ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluvalot tuovat onneksi valoa tähän marraskuiseen pimeyteen ja aikanaan myös joulutunnelmaa.

   Poista
 3. Ihanat tunnelmat! Hyvää adventtia sinullekkin!

  VastaaPoista
 4. Sitä joulutunnelmaa minäkin odotan, mutta kyllä se sieltä taas tulee. Ja tänään aurinko paistoi hetken aikaa, hienoa. Heti tuntui pirteämmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se aurinko, vaikkakin lyhyt pilkahdus, toi paljon lisäenergiaa :)

   Poista