sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Omenakarnevaalit

Lohjalla on järjestetty Omenakarnevaaleja jo vuosien ajan. Niiden vietto on alkanut vasta sen jälkeen, kun olen karistanut Lohjan tomut jaloistani. Mutta jos satun vierailemaan vanhempieni luona, niin sitten käydään myös Omenakarnevaaleilla.

Keskellä karnevaalialuetta oli hauskoja linnunpelättimiä...


Näistä oli saanut äänestää mieleisimmän, en äänestänyt, mutta paras oli minun mielestäni joko tuo ensimmäisessä kuvassa tai sitten tämä viimeinen. En pysty päättämään.

Ostoksia en tehnyt, mutta mummini osti omenapiirakan ja kasvispiirakan, joita sitten maisteltiin kahvin ja teen kanssa. Äiti osti herkullista kurpitsansiemenleipää, jota maisteltiin tekemäni palsternakkakeiton kanssa.

Tänä vuonna museolle (Omenakarnevaalit järjestettiin Lohjan museon alueella) oli järjestetty villiyrttinäyttely.


Ja pyh, siellä piti arvailla kuivattu yrttejä, ei se mikään näyttely ollut :( Vähän harmittaa, koska en ehtinyt mukaan tuolle yrttipuutarhakierrokselle. Olin tämän mainoksen kohdalla vartin yli yksitoista, joten myöhästyin. Ajattelin sitten ehtiä tuolle jälkimmäiselle kierrokselle, mutta en päässyt siihenkään, koska lähdimme käyttämään mummia kaupassa. Ensi vuonna sitten...

Museon vanhassa viljamakasiinissa oli omena- ja päärynänäyttely.Ja verenpisarafanina piti vielä kuvata ihania runkoverenpisaroita navetan ajosillan vieressä.Mieli olisi tehnyt napata yksi pistokas, mutta en sitten kehdannut.

Tänä aamuna lähdimme äitin kanssa sienimetsään. Saaliina 2 pientä karvarouskua, 1 litra mustikoita ja 1 litra puolukoita. Ensi viikonloppuna mennään taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti