sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Haasteita....

Soilikkini aloitti kukinnan. Harmi, että kamera ei pysty vangitsemaan sen todellista väriä.

Oma elämäni on täynnä haasteita, mutta blogien kautta sain 3 haastetta lisää. Yleensä jätän haasteisiin vastaamatta, mutta nyt yksi kysymys sykähdytti niin paljon, että päätin vastata siihen. Between blogista Rikkaruohoelämää ja Kesäkukka blogista Kosmosta ja leijonankitaa haastoivat vastaamaan 5 kysymykseen. Lisäksi sain Keskeneräisen blogista Tää on vielä kesken haasteen, jossa pitää täydentää 11 lausetta.

Betweenin kysymykset:
1. Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten? 
Kuuntelen melko monenlaista musiikkia, tällä hetkellä kuuntelen Vain Elämää 2 -musiikkia Spotifysta.
2. Kuinka monet kengät omistat? Millaiset ovat mieluisimmat jalkineesi? 
Tämä on ehdottomasti suosikkikysymykseni. Tämä kysymys innosti minut vastaamaan näihin haasteisiin :) Olen kenkähullu ihminen, ja varsinkin viime muutossa Ystävät jo valittivat, että omistan liikaa kenkiä. Niitä on jotain 20 - 30 paria... Tarkkaa määrää en jaksa, enkä viitsi laskea ja taas pitäisi uudet saada, ainakin yhdet. Lempikenkäni: kotipihalla kuljeskelen joko kumisaappailla tai halpiscrocseilla. Mutta rakastan korkokenkiä, rakastan värikkäitä kenkiä, joten nämä taitavat olla lempikenkäni...

Lempikenkäni, kun kävelen muualla kuin kotipihalla

3. Miksi asut siellä, missä asut?  
Muutin tälle seudulle työn perässä kohta 15 vuotta sitten ja tänne olen jäänyt. Asuin 6 vuotta kaupungissa pienessä rivitalossa, mutta kaipasin isompaan. Taloudellisesti minulla ei ollut mahdollisuutta ostaa isompaa asuntoa kaupungista. Lisäksi haaveenani oli saada iso piha ja sitähän ei kaupunkialueelta löydä. Niinpä rupesin etsimään sopivaa taloa kaupungin ulkopuolelta ja parin vuoden etsinnän jälkeen tärppäsi. Sain oman mummonmökkini...
4. Millaista ihmistä voisi kutsua ruusuksi? 
Ruusu on kasvoiltaan kaunis, mutta hänestä löytyy myös piikkejä. Ilkeitä, pistäviä, satuttavia ominaisuuksia...
5. Sano neljä maata, joissa et ole käynyt, mutta haluaisit käydä ja miksi?
1) Iso-Britannia: Lontoon matka oli jo suunnitteilla, mutta sitten ostin tämän talon ja sain jättää hyvästit matkustamiselle. Lisäksi haluaisin päästä kiertelemään englantilaisiin Cottage Garden-puutarhoihin. 2) Italia: Kulttuuri ja nähtävyydet kiinnostavat, samoin ruoka. 3) Hollanti: Haluaisin päästä katsomaan valtavia tulppaanipeltoja. 4) Japani: En tiedä, mikä Japanissa viehättää, mutta sinne haluaisin päästä.

Kesäkukan kysymykset:
1. Kirja, joka teki sinuun lähtemättömän vaikutuksen.
Tämä onkin vaikea kysymys... Luen paljon, omistan paljon kirjoja, mutta on vaikea valita vain yhtä kirjaa. Taidan vastata tähän, että Anni Polvan Tiina-kirjat, koska ne kirjat innostivat minut lukemaan. Eli niillä on ollut lähtemätön vaikutus elämääni :)

Äitin perintökirja, josta kaikki alkoi...

2. Mistä olit tänään viimeksi kiitollinen ?
Tänään, eilen, sitä edellisenä päivänä ja sitä edellisenä päivänä ja ... olen ollut kiitollinen, että omistan niin ihanat vanhemmat, jotka jaksavat tukea ja auttaa!!! 
3. Jos voisit tavata jonkun kuuluisuuden, kenet tapaisit ja miksi ?
Enpä ole kovin innostunut julkkiksista ja heidän tapaamisestaan. Jos pakko on joku valita, niin valitsisin Alan Titchmarshin, jonka puutarhaohjelmia innokkaana seuraan.
4. Oletko koskaan kärsinyt ikäkriisistä ?
Kyllä, 30-kriisin tiedostin ja epäilen, että tällä hetkellä kärsin 40-kriisistä, muun kriisin lisäksi.
5. Jos voisit ihan sormia napsauttamalla muuttaa luonteestasi jonkun ominaisuuden, niin mitä muuttaisit ?
Tää on vaikee kysymys!!! Mutta taidan valita äkkipikaisuuden, se on aika hankala ominaisuus ja häiritsee palkkatyöntekoa. Olisi mukavampaa ja helpompaa, jos olisin luonteeltani tasaisempi, hillitympi ja rauhallisempi. Mutta minä olen tällainen ja sitä ei muuksi voi muuttaa, joten äkkipikaisuudenkin kanssa olen oppinut elämään.


Keskeneräisen lauseet:
1. Minusta on hauskaa... laittaa ruokaa muille ja syödä porukalla. Yksinsyöminen on tylsää, joten ei ruuanlaittokaan oikein innosta.
2. Pidän... villasukista.
3. En pidä... hyttysistä, hiiristä enkä haukkuvista koirista.
4. Viiden vuoden päästä minä... olen toivottavasti terve!!!
5. Jos kaikki menee pieleen, voin... muuttaa suunnitelmia.
6. Jos voisin muuttaa yhden asian,... valitsisin rippilahjaksi isoäidin tekemän ryijyn, enkä kultakorua. Viisitoistakesäisenä ei osannut valita oikein...
7. Jos rikastuisin,... tilaisin maksulliset miehet tekemään remontit loppuun ja keskittyisin itse puutarhan suunnitteluun.
8. Kamalinta olisi... jos en paranisi.
9. Yritän välttää... karkkien syöntiä.
10. Olen päättänyt... että aloitan normaalielämän taas. Yritän jättää herkkujen syönnin vähemmälle ja lisätä kasviksia.
11. Tärkeintä elämässä on... läheiset ihmiset ja terveys

Ja kaikkiin haasteisiin pitäisi myös keksiä uudet kysymykset tai lauseet ja haastaa uusia blogin pitäjiä. Taidanpa jättää ne tekemättä... 

Muutaman sentin verenpisaran pistokkaat ovat hiukan kasvaneet...

3 kommenttia:

  1. Kiva kun vastasit. Onneksi tuli sulle tuo kenkäkysymys! Voisitkin tehdä oman postauksen parhaista kengistäsi, vaikka top 10... :)

    VastaaPoista
  2. Tiina-kirjat on kyllä hyviä, ja hyviä ajankuvia :)

    VastaaPoista
  3. Mukavaa, että jaksoit vastata. Nuo lempikenkäsi ovat kyllä niin ihanat, että minäkin ottaisin tuollaiset. Sitä paitsi, rakastan kenkiä ja niitä lähtee kaupasta mukaan ihan ilman mitään tarvetta. Mukavaa uuden viikon alkua sinulle!

    VastaaPoista