torstai 12. syyskuuta 2013

Lisää korkokenkiä...

Pidän kauniista kengistä, ostan aina kauniit kengät, kun löydän sopi

vat sellaiset. Ja siinä se ongelma on ollutkin, sopivia kenkiä ei ole tahtonut löytyä näin isojalkaiselle. Tässäkin kaupungissa on useampi kenkäkauppa, mutta ei niissä myydä kauniita isoja kenkiä. Ehkäpä siksi juuri rakastankin kauniita kenkiä, ja Tallinnassa VivianVau on toiveideni täyttymys. Ihania kenkiä, mutta ei halpoja, ihan Suomen hinnoissa. Kuinkahan monet olenkaan sieltä ostanut. Ainakin omistan niin monet kengät, että ystäväni valittivat muutossa niitä olevan liikaa.

Ja koska pidän korkokengistä, niin tänään talooni muutti yksi kenkä lisää. Kyllä vain 1 kenkä, sekä korkokenkien teko välineet. Pääsen siis itse valmistamaan niitä... Vähän erilaista käsityötä ja näköjään sormetkin piti polttaa ennenkuin onnistuin. Nyt on 4 korkokenkää takaremmiä vaille valmiina.


En siis ole vieraillut kenkäkaupassa, vaan uudessa leivontatarvikeliikkeessä. Sieltä ostin sokerimassaa ja korkokenkämuotit. Niinpä tästä eteenpäin ystäväni saavat syödä korkokenkiä... Nämä kengät eivät kuitenkaan ole syötäviä, koska liimasin osat yhteen sulatetulla sokerilla, johon suli myöskin Tupperwaren muovikauha. Huomenna jatketaan harjoittelua, niin että voin koristella kummityttöni synttärikuppikakut korkokengillä. 

Kun minä näpertelin keittiössä korkokenkiä, oli pihaani ilmestynyt vihdoinkin uusi roskasäiliö. Jo minä viikkotakaperin huutelin facebookissa, että kuka on varastanut astiani, koska sen olisi pitänyt jo tulla. Vaan kun ei ollut tullut. Tänään hän sitten saapui. Enää ei tarvitse lähteä etsimään kunnan lajittelupistettä, koska se löytyy omasta pihasta: kartonki, paperi, lasi ja metalli sekajätteen lisäksi. 


Kuvan taustalta näkee jo, että syksy on tullut. Keltaiset koivunlehdet täplittävät maan, kohta alkaa haravointiurakka....

3 kommenttia:

 1. Hieno jäteastia! Nyt ei tarvitse enää poistua kotoa edes kierrätyksen vuoksi.

  Eikös se jo tullut selväksi, että liikakenkäisyys on syntiä >:( Mutta aikas nättejä kenkiä olet askarrellut. Millähän tuo sokerimassa on värjätty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokerimassa on värjätty lisäaineilla, ehkä atsoväreillä, kun ovat niin kauniin kirkkaan värisiä...

   Poista
 2. Herkullisia korkokenkiä. Eiköhän ystävien "nälvimiset" lopu, kun tarjoat heille tuollaisia kenkiä.

  VastaaPoista