lauantai 5. toukokuuta 2018

Ihan pihalla

Vapaapäivä. Aurinko. Voiko olla parempaa lauantaipäivää ??? Ei voi!!! No, aamu ei ollut aurinkoinen, mutta ei se estänyt minua lähtemästä ulos. Ajatuksena oli poistaa talvensuojaturpeet ruusuilta ja leikata ne. Yhtään ei ole myöhässä, enhän... Ihastuneena olen katsellut, että silmuja näkyy. Vain muutama saattaa olla entisiä, mutta odotan vielä vähän aikaa...


Ruusut ovat selvinneet ensimmäisestä talvestaan. Joko voi aloittaa kukkien odotuksen ? Kun sain ruusut siistittyä, katse kiinnittyi kärhöihin. Voiko olla kamalampaa näkyä, kuin risuinen kärhöpylväs? Mutta et voi tehdä mitään, mitään muuta kuin odottaa silmujen puhkeamista...


Ja sitten ympäristö. Jäi syyssiivoukset tekemättä autotalliprojektin takia, joten sepelikkö jäi haravaoimatta ja puhaltamatta. Niinpä kaivoin lehtipuhaltimen esille ja rupesin siivoamaan... Meni etupiha ja terassi aika kivuttomasti. Kelpaa ottaa kesä vastaan.


Huomenna jatketaan nurmikoiden siistimisellä ja kukkapenkkien kitkemisellä. Perennat ovat lähteneet hyvin kasvuun, mutta niin on myös rikkaruohotkin.

Aurinkoa, lisää aurinkoa pimeän, kylmän talven ja kevään jälkeen

3 kommenttia:

  1. Pihahommissa on mennyt minullakin tänään osa päivästä. Aurinkoinen sää oli aivan ihanaa. Huippua, että aurinkoisen sään pitäisi jatkua. Siivoamista pihassa riittää minullakin, yksi asia kerrallaan etenee asiat.

    VastaaPoista
  2. Mulla on vielä suojaturpeet ruusujen juurella ja yritän vielä malttaa mieleni. Odotan myös että lehdet puhkeaa paremmin ennenkuin leikkaan ne. Tänään on kyllä ollut huippu päivä sään puolesta. Hiki norui selkää pitkin kun kasvihuoneessa puuhastelin :)

    VastaaPoista
  3. Viikonloppu on ollut mitä mainioin, aurinkoa ja lämpöä tarjolla. Mukavaa päästä pihatöihin.

    VastaaPoista